Visit my YouTube channel here.

The Horsemen (2009)

the-horsemen

Rytterne rir igjen.

The Horsemen er en patetisk film som har en rekke gode skuespillere, men manuset lukter det råtten fisk av. Hva i alle dager gjør Ziyi Zhang her? Hun er en av de største stjernene i Asia, og hun presterer å medvirke i dette makkverket? Hva skjer med verden? Patrick Fugit er en av de mest lovende skuespillerne Hollywood har, men får fyren sjansen? Nei, han er vel ikke pen nok, talent har han i massevis. Vi finner også Dennis Quaid, Peter stormare og Clifton Collins Jr., som jeg liker mer og mer.

Hva er galt med The Horsemen? Historien er elendig, filmen er kort på rundt 85 minutter og den er heller ikke spennende. Kombinert med en elendig slutt er dette en film man trygt kan styre unna, eller kaste hvis du har fått den i gave av en ondskapsfull person.

Regissør er en svensk idiot som kun har laget musikkvideoer. De fleste filmkjennere vet hva som skjer når man setter en tre minutters mann bak et kamera. Elendig historiefortelling, har sikkert mye med manuset å gjøre også, men det er ikke noe system å finne i The Horsemen. Det fokuseres på familielivet, en død kone og etterforskning. Scenen når Ziyi Zhang viser sitt sanne ansikt er jo horribel! Se hvor ond jeg er, sier rollefiguren, jeg har litt av hvert i lommene mine.

The Horsemen er en skikkelig drittfilm. Igjen, hvorfor ble så mange kjente skuespillere med i denne filmen? Hvorfor?

2

2 thoughts on “The Horsemen (2009)”

  1. Slutten er hva som ødela filmen for meg… jeg synes det mangla alt for mye. Det er som om regissøren bestemte at nei nå gidder jeg ikke gjøre mer med filmen og så stoppa… irriterende for den starta så bra syntes iallefall jeg…
    mulig jeg hadde litt forventninger med tanke på rollelista. Men 2 stjerner er litt harsh *ler*
    Forutsigbar det var den iallefall…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.