Visit my YouTube channel here.

(500) Days of Summer (2009)

500 days of summer

This is a story of boy meets girl. But you should know up front, this is not a love story.

(500) Days of Summer skuffet. Romantiske filmer er vanskelig å lage, man må by på noe nytt, for klisjer etter klisjer ødelegger mange av filmene i sjangeren. Selv om (500) Days of Summer byr på en annerledes kjærlighetshistorie der kun den ene er forelsket, blir dette for kjølig og lite morsomt.

Jeg vet at mange er småforelsket i Zooey Deschanel. Hun er den søteste jenta for mange. Hun er ikke kjempepen, hun er bare søt som de sier. Joda, hun er søt, men hun er ikke en skuespiller man vil huske i ettertid. Hun har kun to ting hun spiller på. Smilet, og når hun ser alvorlig ut. Det er de eneste ansiktsuttrykkene hun har! Hun klarer ikke å formidle andre følelser, hun blir rett og slett kjedelig og distansert. Hun ødelegger veldig mye av denne filmen der Joseph Gordon-Levitt nok en gang viser at han er en av de mest lovende skuespillerne Hollywood har. Han er kjempegod i (500) Days of Summer. Han bærer denne filmen alene på sine skuldre, de andre skuespillerne har lite betydning i denne filmen. Dette er filmen til Joseph Gordon-Levitt. Hadde man bare funnet en annen kvinnelig skuespiller, for Zooey Deschanel er elendig. Hva er det andre ser som ikke jeg ser?

En film som ikke klarer å engasjere når Zooey Deschanel er så elendig som hun er i (500) Days of Summer. Hun passer best i mindre biroller, hun er ikke god eller interessant nok til å ha sentrale roller.

Det er artig med en litt ny vri når det gjelder kjærlighetsfilmer, men da holder det ikke kun med en skuespiller som leverer varene. Fokuset er på to personer, disse to personene skal bære filmen, vi skal le, vi skal føle oss triste på deres vegne. Her misslykkes (500) Days of Summer.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.