Visit my YouTube channel here.

30 Days of Night: Dark Days (2010)

Et skip lastet med vampyrer.

Jeg har en stygg tendens til å se oppfølgere jeg vet vil stinke. Har jeg sett den første filmen, må jeg se elendige oppfølgere som har et lavt budsjett og som gikk rett på DVD. Jeg har utsatt noen filmer, men jeg må bare se dem, selv om jeg vet at jeg vil lide. Dårlige filmer gjør vondt!

30 Days of Night: Dark Days var faktisk dårligere enn forventet. Dette er en type film som kun er dårlig, det er ingenting positivt å hente. Filmen er dønn seriøs, skuespillerne elendige, historien kan man kaste rett i søppelkassa og spenning kan du lete lenge etter. Det er en god grunn til at filmen havnet rett i leie og salgshyllen. Nå skal det sies at det er noen gode filmer som aldri blir vist på kino og som blir utgitt rett på DVD, men denne type oppfølgere pleier å stinke hardt og brutalt. Bruk navnet til en film som gikk på kino, navnet selger, og vips har skaperne bak en drittfilm tjent noen slanter. Det er den vanlige formelen.

Selv om du er sadomasochistisk, burde du unngå dette makkverket av en film. Åpningsscenen burde skremme de fleste der Diora Baird er byttet ut med Melissa George i den siste scenen i originalfilmen. At det er mulig! Selv Uwe Boll kan bedre, han lager så dårlige filmer at de har en viss underholdningsverdi. De vise filmkjennere vet at 30 Days of Night: Dark Days vil være et makkverk. Stol på instinktet ditt, sky denne filmen som pesten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.