Visit my YouTube channel here.

Lost: Season 3 (2006)

Strandet.

De første episodene i den tredje sesongen er ikke av de beste jeg har sett. Faktisk måtte jeg ta en liten pause etter de fem første episodene, for det skjer lite, og interessen min dalte. Men så tar serien seg opp igjen til det nivået man har blitt vant til. Nye rollefigurer blir presentert, noen mer interessante enn andre. Det er også noen episoder som ikke fungerer etter de fem første episodene, så den tredje sesongen klarer aldri å følge i fotsporene til den fantastiske andre sesongen.

Slutten byr ikke helt på det klimakset man er vant til etter de to første sesongene. Slutten er mer interessant, men den får deg ikke til å gispe etter luft. Uten å røpe noe, er det en uventet slutt, og en slutt som gjør at man må se neste sesong som fort som overhodet mulig.

Selv om jeg aldri har vært fan av TV-serier, har jeg nok nå blitt bitt av basillen. Min favoritt TV-serie før Lost var Twin Peaks, nå har Lost overtatt tronen, for maken til historiefortelling skal du lete lenge etter. Det er så nøye planlagt, hittil. Tiden vil vise om de klarer å avslutte serien skikkelig, for nå blir det spennende å se hvordan det går videre etter en hard krig mellom de to gruppene på øya.

9 thoughts on “Lost: Season 3 (2006)”

 1. “for maken til historiefortelling skal du lete lenge etter. Det er så nøye planlagt”

  Bare vent til den siste sesongen sier bare jeg, da skjønner du at dette ikke er helt sant. Jeg tror de sa til seg selv “Oj, folk vil vist at vi slutter. Noen gode ideer?” Så fikk de en slutt som din “yndling” M. Night Shyamalan kunne skrevet, med en miks av “OH, DER LURTE VI DERE!” Jeg LOVER, på tro og ære at jeg ikke er den eneste her i verden som forsto at dette var en serie som bortkastet etter “nørten og førti” episoder.

  Det spiller så EKSTREMT lite om en serie er genial, vist de ikke klarer å levere et produkt som faktisk er bra til slutten. Ser jo bare på de filmene jeg hater mest her i verden. Vi blir ekstremt engasjert, lurer på hva som skjer, gode skuespillere, utrolig godt manus (Tror vi) og så kommer da den mest idiotiske, tullete, makkverket av en slutt. Da skal INGEN komme her å si: “Men det var jo bra, når det var bra”

  Jeg tror aldri jeg har vært så utrolig sint i hele mitt liv over en slutt, og jeg hadde mest lyst til å brenne alle Lost sesongene som jeg har brukt mye penger, og tid på.

  Jeg skal sikkert ikke kjefte på folk som likte slutten i din andmeldelse av sesong 3, og jeg er rimelig sikker på at du kommer til å like slutten (At du likte “Danser med smurfer” er et bevis på at du kan like dette også), og det finnes faktisk fler som har likt slutten. Jeg bare mener dette “Ikke si at dere viste hva dere gjorde, for vist dere viste det er dere ekstremt idioter”

  Beklager sinnet, men jeg må advare deg, pass på og ikke like serien for mye, da er det ikke sikkert du klarer å gi slipp på slutten. Noe jeg da ikke klarer heller.

  1. Applauderer, dette var en herlig “rant”, Frode!!

   Skal røpe en hemmelighet, jeg har sett alle sesongene. Jeg legger ikke ut anmeldelser så fort jeg har sett en serie eller en film. Skriver gjør jeg, men blander litt og ser kanskje en film om igjen før jeg legger ut en anmeldelse. Det kan ta noen år, har flere hundre anmeldelser som jeg skrev i 2006-2007 som jeg ikke har lagt ut. Plukker ut litt her og der. Når året er omme regner jeg med å ha rundt 3000 filmanmeldelser liggende på min maskin. Imponert over meg selv. 🙂 Det går greit å skrive, det er mer knotete å legge ut filmanmeldelsene og lete etter stavefeil når tiden har kommet for å legge ut en ny filmanmeldelse. Det er kjedelig og tar mye tid.

   Skal ikke røpe noe om den siste sesongen og mine tanker rundt hendelsene, skal pine deg deg i noen måneder, kanskje noen år. 😉

 2. “Skal ikke røpe noe om den siste sesongen og mine tanker rundt hendelsene, skal pine deg deg i noen måneder, kanskje noen år. ;)”

  Ohhhh………. Får håpe det ikke tar år……. Du er flink CC, jeg har ikke 3000 anmelderes i disken eller hodet (Spesielt ikke det siste)

  Skal sies CC at VIST du liker siste sesong *håper til noen jeg ikke tror på at du ikke gjør det*, så vil jeg skrive en hardere “rant”. Du kan lete på bloggen min etter mine tanker rundt slutten. Inneholder masse spoilere, og ikke minst mitt enorme hat.

  Skal selvfølgelig ikke slå sammenligninger mellom slutten og Avatar, men du vet jo hvor mye jeg hater Avatar. Så når jeg sier at “Avatar fortjener Oscar for beste film de siste 100 år, istedenfor slutten i Lost” så sier det mye om mitt enorme hat.

  1. Du er en hatefull og bitter gammel mann, Frode. Etter ni sesonger med Seinfeld, er jeg ikke i tvil om hvem du minner meg om. Ditt navn er George Costanza, når han tar av tenker jeg på deg Frode. Han er min favoritt i Seinfeld, og det er med stor glede og ære at du kommenterer og “ranter” på min blogg. Lenge leve George Costanza og Frode!!!

   AVATAR, AVATAR, AVATAR.

  1. I Know Who Killed Me og United 93 er to. Førstnevnte er en elendig drittfilm, jeg kjente blodtrykket steg til et unormalt nivå. Jeg snakket høyt og slo i noen slag i godstolen min. United 93 er ikke en hyllest, filmstudioet er kun ute etter letttjente penger etter hendelsene som skjedde i USA. Hyllest my ass! Kunne i det minste ventet 20-30 år før de lanserte filmen.

   Serier som jeg ikke liker etter en sesong ser jeg ikke på, så jeg kan ikke si at jeg hatet noen serier. Eneste serien til nå jeg ikke fullførte er Heroes. Det var så mange dårlige skuespillere i den serien at jeg ikke taklet mer enn rundt 15 episoder, da orket jeg ikke mer.

   Men du er mer rabiat enn meg, noe jeg liker! 😉

 3. Å like “I Know Who Killed Me” ses nok på som å like å putte rustne spikre i øynene, samtidig som du liker det. Det litt som denne litt teite og grove vitsen er: : “Vet du hva forskjellen mellom å ha sex med suer, og kjøre Lada er? Jo, begge tingene er kjempe godt, helt til alle andre får vite om at du gjør det” Så jeg liker vist å putte rustne spikre i øynene. Nå skal det vell sies at jeg ikke kjenner en eneste levende sjel annet en meg som likte den filmen da, men det sier jo litt om meg.

  United 93 *Grøss* “Hyllest”. Ja jøss…. for en møkka film. Heroes er jo faktisk et glitrende eksempel på en serie som var bra i ca 1 og en halv sesong.

  Rabiat faktisk, jeg lurer om bloggen min EGENTLIG burde hete – Se or Not – En rabiat blogg… Takk for ærestittelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.