Visit my YouTube channel here.

Avatar: The Last Airbender – Season 2 (2006)

Eventyret fortsetter.

Den andre sesongen må jeg si er virkelig god og spennende. Forskjellen mellom den første og andre sesongen er at den andre sesongen ikke tar så mange omveier. Den fokuserer først og fremst på selve hovedhistorien der den bygger opp de forskjellige karakterene i serien. Det dukker også opp noen nye interessante karakterer som f.eks. den onde og gale søsteren til prinsen. Hun har med seg to medhjelpere, og de tre er svært dominerende og truende. De snille får også en ny medhjelper i Toph, hun minner meg veldig mye om Link fra Zelda-spillene. Hun er en herlig og fargerik karakter.

Noe av det mest interessante i den andre sesongen er å se den onde prinsens forvandling. Han blir nå jaktet på av sin egen søster, samtidig så ser man mer menneskelige trekk i denne karakteren. Hans onkel er en herlig type det ikke går an å mislike i det hele tatt.

Jeg skjønner nå hvorfor så mange forguder Avatar: The Last Airbender. Det tok litt tid før jeg ble varm i trøya, men nå er jeg skikkelig hektet for den andre sesongen har virkelig noen gode episoder med høyt tempo og mye spenning. Humoren har jeg også blitt vant til, den er ganske god og ikke så barnslig som jeg først syntes i den første sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: