Visit my YouTube channel here.

Avatar: The Last Airbender – Season 1 (2005)

Planetens redningsmann våkner opp fra sin lange dvale.

Jeg måtte sjekke ut serien siden alle som hadde sett filmen sa at serien var i en helt annen liga enn spillefilmen til M. Night Shyamalan. Og det er den selvsagt, da serien får god tid til å bygge opp historien og karakterene.

Serien har en sjarmerende og lystig tone der det aldri blir skikkelig mørkt. Kvaliteten er god, men midtveis i sesongen så stopper hovedhistorien opp, og vi får servert noen episoder som ikke har noe særlig med hovedhistorien å gjøre.

Stemmeskuespillerne er ikke av de beste. Sammenlignet med profesjonelle, japanske stemmeskuespillere, så merker man stor forskjell. Det blir litt dødt og tamt, men de viktigste karakterene har for det meste gode stemmeskuespillere.

De to siste episodene blir veldig mørke, og da øker også kvaliteten på selve serien. Avatar: The Last Airbender er som sagt en sjarmerende serie som i starten kan virke ganske barnslig, men den har en god og fascinerende historie, og karakterene er veldig lette å falle for, selv om de er ganske barnslige. Men det er også mye av poenget, dette er unger som skal redde planeten de bor på, noe som gjør at man faller for disse rollefigurene. Uskyldige barn som må bli voksne når det først gjelder, men som fremdeles kan ha det gøy, er formelen.

2 thoughts on “Avatar: The Last Airbender – Season 1 (2005)”

    1. Skal sjekke den ut, har skrevet den opp på må se listen. Hadde ikke fått med meg den, takker for tipset! Skjønner ikke hvordan jeg skal kunne se alt på den listen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.