Visit my YouTube channel here.

The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

the taking of pelham 1 2 3 2009

Motherfucker!

Man vet hva man vil få når lillebror Tony Scott er regissør. Raske klipp og en energisk rytme, som dessverre ikke fungerer i denne nyinnspillingen. Originalen er en elegant og spennende film med herlig filmmusikk og skuespillere som kler rollene. Tony Scott er en regissør jeg liker, men når han absolutt skal lage en nyinnspilling burde han se hva som gjorde originalen bra. Originalen er langsom og den tar sin tid. I den tidsalder vi befinner oss i dag vil nok ikke MTV-generasjonen sette pris på originalen som bygger opp rollefigurer og hendelser på en god og sakte måte. Tony Scott frir til ADHD og MTV-generasjonen som sikkert vil like denne nyinnspillingen. Før eller siden vil nok de som likte denne filmen forandre mening, for dette er en skikkelig drittfilm.

The Taking of Pelham 1 2 3 har mange gode skuespillere, men hva hjelper det når manuset er elendig. Det er så mange problemer med nyinnspillingen at jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. John Travolta pleier å være god som skurk, men når dialogen er så elendig skrevet må han ty til overspilling og banning. Det hele blir til ufrivillig komedie når han gjentatte ganger banner og steiker. Hvor mange ganger skal man høre motherfucker i løpet av filmen? Denzel Washington er en av de beste skuespillerne vi har, her blir han helt anonym grunnet elendig karakteroppbygging. Hva pokker er poenget med den idiotiske historien om bestikkelse? Helt hull i hodet.

Ved siden av den horrible dialogen er det null spenning å finne. I originalen visste man hvor man hadde skurkene, her er det kun John Travolta som får skjermtid, de andre er helt anonyme. Dette er elendig filmskaping. Det mest idiotiske er den bærbare PCen ingen av skurkene ser. Det er så mange irritasjonsmomenter at jeg vred meg i stolen, det gjorde vondt å se så mye latskap fra Tony Scott. Han burde vite bedre.

The Taking of Pelham 1 2 3 er en drittfilm uten spenning og store irritasjonsmomenter. Se heller originalen, en film i en helt annen liga enn denne dumme og tamme nyinnspillingen.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.