Visit my YouTube channel here.

Bad Blood (2010)

En slem datter.

Som kampsportfilm er Bad Blood en av de beste filmene fra Hong Kong dette året. Men historien er elendig, det er nesten ikke en historie å fortelle i Bad Blood. Rollefigurene er like ille, skuespillerne virker uinspirerte, noe jeg forstår, for man lærer aldri rollefigurene å kjenne. De er bare der for å fylle en liten rolle i historien mens man venter på kampscener.

Jeg forventet ikke gode kampscener, men det fikk jeg altså. Luxia Jiang blir bare bedre og bedre, hun ligner mer og mer på Wu Jing, begge to har sin bakgrunn i kampsportformen Wushu. Det er mer kraft over henne enn thailandske Jeeja Yanin. Sistnevnte gjør mer imponerende stunts, men Luxia Jiang har mer kraft og det virker som om hun ikke holder tilbake. Hun gir og får juling.

Se Bad Blood for kampscenene, glem den elendige historien og de latterlige rollefigurene. Det er noen fine kampscener i Bad Blood som er imponerende når Luxia Jiang får sin skjermtid.

2 thoughts on “Bad Blood (2010)”

  1. Bad Blod var forferdelig dårlig, men kampscenene var greit å se på men ellers bare søppel. karakter 1 av 10 av meg, dette er en film som bør unngås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.