Visit my YouTube channel here.

Annie Hall (1977)

annie hall

They did not take me in the Army. I was, um, interestingly enough, I was, I was 4-P. Yes. In the, in the event of war, I’m a hostage.

Annie Hall går for å være en av de beste filmene Woody Allen har laget. Jeg starter med et stort handicap når jeg ikke takler den lille ekle karen. Det meste han sier er pisspreik, han er heller ikke mye morsom.

Annie Hall er ikke en dårlig film, men jeg forventet meg en ny verden etter å ha blitt spyttet på av eklingen Woody Allen ganske lenge nå. Skuffelse etter skuffelse, eneste jeg har likt til nå er Match Point. Det er Diane Keaton som bærer Annie Hall på sine skuldre, hun leverer en god rolletolkning. Woody Allen er bare den ekle, pedofile onkelen alle vet hvem er, men som ingen liker. Det går ikke an å like denne ødelagte personen. Det er ihvertfall helt umulig for min del da jeg aldri i livet har møtt eller vil møte en så ødelagt og umorsom person.

Annie Hall byr på noen få morsomme scener og en meget god Diane Keaton. Ellers er dette humor som ikke fungerer for min del. Å se Shelly Duvall og Woody Allen til sengs arret meg for livet. Synet mitt vil aldri bli det samme igjen!

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.