Visit my YouTube channel here.

Cassandra’s Dream (2007)

cassandras dream

To brødre hjelper sin onkel med å drepe en mann. Det vil få store konsekvenser.

Nå er jeg ikke en stor fan av Woody Allen. Jeg har sett noen filmer, men det er ikke min type filmer. Jeg ga Cassandra’s Dream en sjanse. For filmen har tre meget gode skuespillere, Colin Farrell, Ewan McGregor og Tom Wilkinson skremmer ingen.

Cassandra’s Dream starter bra, men den blir svakere når drapet er begått. Meget gode skuespillerprestasjoner redder denne filmen. Woody Allen prøver å gå litt i dybden på karakterene når drapet er begått. En av brødrene lever videre, den andre får store problemer. Det å drepe et annet menneske forandrer livet til de fleste, men Woody Allen klarer ikke å komme under huden på Terry. Det blir altfor svakt, og det føltes ikke ut som om Woody Allen forsøkte engang.

Cassandra’s Dream hadde potensiale, men filmen blir bare svakere og svakere etter drapet. Noe av dialogen føltes ikke riktig ut, det ble for kunstig. Det er vel det som er det største problemet mitt med Woody Allen. Det er måten folk snakker til hverandre på som ikke helt stemmer i min bok. Ewan McGregor er glimrende her, men til tider var dialogen og fremføring pinlig å høre på. Det blir for fisefint, og det er ikke slik jeg er vant til når jeg hører normale mennesker prater med hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.