Visit my YouTube channel here.

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Speak English!

Selv om filmene til Woody Allen ikke helt er i min gate, så tenkte jeg å se noen flere filmer som denne regissøren har laget etter å ha sett Match Point, som var en fantastisk god film. Men jeg brant meg stygt med Vicky Cristina Barcelona, som er en type film jeg forbinder med Woody Allen og som jeg ikke klarer.

Vicky Cristina Barcelona er en typisk film for jenter, dialogen og alt som skjer er for meg totalt uinteressant. Skuespillerne er gode, spesielt Javier Bardem. En jeg hatet var karakteren som Penélope Cruz spiller. La dette kvinnemennesket forsvinne fra denne jorda, hvorfor bry seg om et slikt menneske? Det hjelper heller ikke når Penélope Cruz tar helt av og snakker spansk. Da tar jeg heller en tur i en hønsegård med forvirrede tupper. Det høres bedre ut enn masete spansk.

Vicky Cristina Barcelona var ikke en film for undertegnede, men jeg skal gi Woody Allen noen sjanser til, det ekle krypet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.