Vanilla Sky (2001)

Open your eyes.

Vanilla Sky er en nyinnspilling av en spansk film der Penélope Cruz spiller den samme rollen her som hun gjorde i originalen. Cameron Crowe er en dyktig regissør, men filmmusikken er helt på jordet i Vanilla Sky. Her finner man kjent populærmusikk der musikk og scener ikke går hånd i hanske.

Tom Cruise leverer en av sine beste rolletolkninger. Det har blitt populært å rakke ned på Tom Cruise. Jeg driter i hva han gjør så lenge han ikke driver å tukler med unger, voldtar og dreper. Som skuespiller er han fantastisk, det kan ingen si imot.

Vanilla Sky er en merkelig film der valg av filmmusikk gjør at filmen i mange scener mister spenningen og dramatikken den har bygd opp. Vanilla Sky er en dramathriller som får en til å tenke med de små grå. Slutten og forklaringen synes jeg aldri imponerer, jeg forventet noe større og mer dramatisk. Til å være en dramathriller, blir filmen i grunn en ren dramafilm om kjærlighet og lengsel.

Vanilla Sky tar tak i deg og slipper ikke grepet før alt har blitt matet inn med teskje. Det er en film med mye mystikk, dessverre holder ikke filmen helt til målstreken. Den stopper opp 100 meter før målstreken, da har den ikke mer krefter igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.