Visit my YouTube channel here.

This Must Be the Place (2011)

It’s not a question of being careful, it’s a question of knowing how to play ping-pong.

This Must Be the Place gav meg svært lite. Det er en film som ønsker å være sær med en avdanket rockestjerne som er ute på en langtur der han leter etter en gammel tysk fangevokter som ydmyket hans far under den andre verdenskrig. På reisen møter han mennesker han kan slå av en prat med, og er de ekstra heldige, hjelper han dem litt på vei også.

Som film er ikke This Must Be the Place særlig vellykket. Dette føltes ut som en kopi av Into the Wild, bare at det meste er meningsløst i denne filmen. Den er sær bare for særhetens skyld, den ønsker å være spesielt, noe den ikke er. Dette er en film som varer i to timer, det føltes ut som tre.

Sean Penn er god der han imiterer Ozzy Osbourne. Men rollefiguren han spiller er ganske slitsom i lengden der han mumler og er ganske frekk i kjeften. Han er vanskelig å like, denne avdankede rockeren. Nærmere kjent med Cheyenne blir vi heller ikke. Han er så tom og trist, verden forstår ham ikke. Mannen er en levende klisje uten personlighet.

Jeg falt ikke for This Must Be the Place. Etter en time begynte jeg å bli lei av dette universet. Det føltes ikke direkte ut som en spillefilm, bare scener og møter med andre mennesker uten en direkte synlig tråd som er flettet i sammen uten nærmere ettertanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.