Visit my YouTube channel here.

Athena: The Movie (2011)

athena-the-movie

En organisasjon som kaller seg for Athena, planlegger et stort terrorangrep. NTS og DIS må samarbeide for å stoppe dette terrorangrepet, men er DIS å stole på?

Athena: The Movie er basert på en populær sørkoreansk TV-serie som jeg har null kjennskap til. Etter å ha sett denne filmen, må jeg si at jeg ble litt nysgjerrig på TV-serien, for jeg likte filmen.

Det er et stort problem med filmen, og det er at hvis du ikke er kjent med TV-serien så vil du få store problemer med å skjønne hva som foregår. Jeg skjønte ikke hva slags organisasjon DIS var, det ble litt frustrerende underveis.

Tempoet er høyt, og det er mye energi under actionscenene. Til tider føltes det ut som om jeg så en sørkoreansk versjon av Jason Bourne-filmene, bare uten det store budsjettet.

Jeg ble litt skuffet over actionsekvensen mot slutten. Den føltes veldig liten ut, og det var noe som manglet. Den blir for kort, og plutselig var det hele over.

Jeg kan ikke direkte anbefale Athena: The Movie, hvis man ikke har sett TV-serien. Selv har jeg ikke sett TV-serien, og jeg følte virkelig at jeg trengte mer informasjon om spesielt karakterenes bakgrunn og de to organisasjonene som må samarbeide for å stoppe terrorangrepet. Som en nykommer vil du få problemer med å knytte bånd til karakterene, og du vil få problemer med å forstå handlingen. Men i det minste er Athena: The Movie en veldig underholdende film med mye energi under actionscenene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.