Visit my YouTube channel here.

Sad Movie (2005)

sad-movie

Med kjærlighet følger det med gleder og sorger.

Sad Movie er en film som gikk under radaren for de fleste i 2005, og det er synd for dette er en av tristeste filmene jeg har sett. Tittelen kunne kanskje ha vært bedre, for mange kan tror at Sad Movie er en parodifilm, noe den ikke er. Sad Movie er en film med sterke følelser og temaet er kjærlighet. Kjærlighet gjør vondt, en dag er du lykkelig, en annen dag er ditt hjerte knust. Sad Movie får frem følelsene og poenget, det gjør jævlig vondt på slutten. Jeg ble sittende med tårer i øynene, og jeg fikk så vondt av gutten som mister det kjæreste han har.

Det som kjennetegner de beste følelsesmessige filmene fra Sør-Korea er skuespillerne, temaet, det visuelle og musikken som er nydelig. Sør-Korea er melankoliens mester når alt stemmer. I Sad Movie er det mange gode skuespillere, rett og slett en imponerende rolleliste. Woo-sung Jung, Su-jeong Lim, Tae-hyun Cha og Min-a Shin. Fantastiske skuespillere samlet i en og samme film.

I starten er Sad Movie lett og tildels lystig. Midtveis begynner ting å skje. Sad Movie blir bare mørkere og mørkere for hvert minutt som går, du venter på at det skal skje noe vondt. Man venter ikke forgjeves, ting du ønsker ikke skal skje gjør nettopp det. Her finnes det ikke en eneste lykkelig sluttscene, det slutter når det gjør mest vondt.

Sad Movie er en vakker og pokker så trist film som byr på mange hjerteskjærende scener.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.