Visit my YouTube channel here.

Kochikame – The Movie: Save the Kachidiki Bridge! (2011)

En politimann møter sin barndomsforelskelse igjen. Men ting går ikke helt som planlagt når datteren hennes blir kidnappet.

Kochikame – The Movie: Save the Kachidiki Bridge! starter ikke lovende med en politimann som er lettere tilbakestående og muligens har ADHD. Han er høylytt og brautende, skjærer grimaser og gjør seg til. For dere som ikke liker japansk overspilling, så er det bare til å gå videre, for dette er ikke filmen for dere. Takler du ikke tegneseriefigurer som barn vil like, er det bare å styre langt unna denne filmen, som selvsagt er basert på en manga.

Men merkelig nok så er dette en underholdende film som faktisk er litt sjarmerende og spennende, men jeg merket tidlig at dette var en barnevennlig film der ingen ville dø, selv om det er nærme en gang. Politimannen er en tilbakestående hobbypsykolog som ser godhet i alle, og det ble mange falske tårer mot slutten av filmen.

De siste 20 minuttene ødelegger en helt grei popcornfilm for voksne og barn. Det blir for mye romantisk kliss som dreper det fine tempoet filmen hadde før tårer faller og synder tilgis.

Kochikame – The Movie: Save the Kachidiki Bridge! er litt for mørk for de yngste barna, og litt for emosjonelt evneveik for oss eldre. Men den har merkelig nok underholdningsverdi, og filmen ser bra ut og etterforskningen er spennende. Men som sagt, de siste 20 minuttene blir veldig lange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.