Visit my YouTube channel here.

Cheers from Heaven (2011)

Mat, kjærlighet og musikk.

Et skoleband trenger et øvingslokale, og de treffer en bento butikkeier som tar dem under sine vinger. Han lærer dem å ta vare på hverandre, og andre ting i livet som vil gjøre dem til bedre mennesker.

Denne historien er basert på sanne hendelser om en snill mann som ikke fikk sine egne drømmer oppfylt, så han bestemmer seg for å hjelpe tenåringene med å bygge et øvingslokale uten at det koster tenåringene en krone. Han ble som en farsfigur for disse tenåringene. Cheers from Heaven er en film som er fylt med kjærlighet og medfølelse, og den vil få deg til å snufse litt når noe uventet skjer. Dette er en rørende historie som dessverre blir litt klissete med de sytete tenåringene i filmen.

Problemet med filmen er at tenåringene ikke har noen personlighet. De er klagete og litt tilbakestående. Hvor er foreldrene? Du treffer bare en, og hun har ingen tro på sønnen sin. Forteller filmen oss at alle foreldrene til tenåringene i denne filmen er akkurat som denne moren? Det er lite sannsynlig. Alle er helt like, og det blir selvsagt veldig ødeleggende for filmopplevelsen.

Cheers from Heaven blir virkelig god de siste 25 minuttene, da føler man sorg og fortvilelse. Det er bare så synd at tenåringene i filmen ikke har noe form for karakterdybde, de vil bare spille musikk, det er alt de bryr seg om.

Dette er en hjertevarmer av en film som blir for søt, men budskapet kommer frem og slutten er vond og sår. Cheers from Heaven er absolutt verdt å sjekke ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.