Visit my YouTube channel here.

O.T. The Movie (2014)

ot the movie

To skøyere.

Vi følger noen skøyere som elsker å skremme kolleger på jobben. Men en skøyerstreker går galt, og to personer blir drept. En rik mann gir dem et tilbud, de må overnatte på et hotell der mannen vil gifte seg med sin fremtidige kone. Hvis de gjør det, så kan de kanskje redde firmaet sitt.

Jeg har sett noen elendige grøsserfilmer fra Thailand de siste månedene. Dette er ikke en ren grøsserfilm, dette er en grøsserkomedie med vendinger og overraskelser på lager.

Jeg likte delvis O.T. The Movie, men den har sine problemer. Den er 20 minutter for lang, det er flere scener som kunne ha blitt fjernet slik at filmen ble strammere.

Etter at O.T. The Movie var ferdig satt jeg å tenkte på to karakterer som ikke dukket opp etter at de sannsynligvis ble drept. Jeg er ikke helt sikker, men for meg virket det som om de ble drept, men kanskje tar jeg feil?

Mot slutten kunne O.T. The Movie minne meg om en David Fincher-film, The Game. Det betyr at det man normalt sett ser i løpet av filmen ikke er sannheten, men det er noen scener her som er spennende når man er ganske sikker på at en av karakterene har dødd.

Hvis du liker grøsserkomedier og en film som The Game, så er O.T. The Movie kanskje verdt en titt. Men dette er ikke en perfekt film, den har mange mangler og rytmen er for ujevn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.