Remember (2015)

remember

Den vonde fortiden.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En dement mann er ute etter å drepe en nazist som jobbet i Auschwitz. Personen han er ute etter var ansvarlig for å drepe hans familie, men hans helseproblemer kan sette en stopper for denne planen.

Remember er en litt merkelig film. I starten er den faktisk litt varm og sjarmerende når vi følger den demente mannen som er ute etter hevn. Underveis blir filmen mer alvorlig, den demente mannen har navnet på personen han er ute etter å drepe, og det viser seg at på hans liste står det fire personer som har samme navn og han må oppsøke en etter en for å finne personen han er ute etter å drepe.

Remember har absolutt sine spennende øyeblikk, for med tanke på den litt varme tonen man finner i starten av filmen tror man ikke på at protagonisten vil drepe mannen han er ute etter hvis han i det hele tatt finner denne personen.

Litt etter litt blir tonen mørkere, protagonisten sliter med hukommelsen og helsen, og som seer begynner man å føle en viss uro når han begynner å fekte med sin pistol. Han viser mer aggressivitet og ustabilitet.

Uten å røpe for mye har Remember en meget fin og passende slutt som jeg ikke forventet i det hele tatt. Slutten satt helt perfekt, og Remember er absolutt en film verdt å se hvis du er ute etter en film med en strålende Christopher Plummer i hovedrollen som den demente mannen.

Bilde: 10/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 1/10

Til å være en dramafilm er bildekvaliteten fantastisk. Bildet er klart, skarpt og detaljert. Fargene er glovarme, og sortnivået er bra.

Dialogen er klar og tydelig. Det skjer selvfølgelig ikke så mye spennende på lydsiden med tanke på at dette er en dramafilm.

Ekstramateriell
Behind the Scenes (8 minutter)
Trailers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.