Visit my YouTube channel here.

Hall Pass (2011)

Frihet!

Farrelly-brødrene hadde sin storhetstid på 90-tallet, nå har de bare blitt en trist skygge av seg selv med humor som mest er beregnet for de yngste. De har blitt kjedelige og feige, de kan like godt legge opp. Det er merkelig å tenke på at disse karene står bak filmer som Dumb & Dumber, There’s Something About Mary og Me, Myself & Irene. Hvor har det blitt av kreativiteten og humoren?

Hall Pass har en idiotisk historie med en haug talentløse skuespillere. Jason Sudeikis har jeg aldri hørt om, og det med god grunn. En kjedelig og masete person uten karisma, uten gnist og uten talent. Ikke nok med det ser han alminnelig kjedelig ut. Jenna Fischer er søt helt til hun åpner kjeften sin. Hun har en irriterende stemme og null utstråling. Hun er så ubeskrivelig kjedelig og lite karismatisk. Owen Wilson liker jeg, men selv ikke han er i sitt ess her, kanskje ikke så rart med elendige medspillere og et ganske tomt manus.

To ganger lo jeg, og det verste var at jeg lo av penisene. Det synes jeg er trist, og jeg må si jeg ble skuffet over meg selv at jeg falt for den type humor, noe som burde si sitt om filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.