Visit my YouTube channel here.

The Invention of Lying (2009)

the invention of lying

I was just masturbating.

Mennesker som forteller sannheten, og som ikke kan lyve er handlingen i The Invention of Lying der vi finner Ricky Gervais i hovedrollen. Filmen starter friskt med morsom dialog der alle forteller hva de føler, selv om det sårer andre mennesker. Underveis blir det fokusert på religion og overfladiske mennesker, heldigvis vil kjærligheten seire.

The Invention of Lying er en kjærlighetsfilm om mennesker som ikke tiltrekker seg drømmedamene, men en liten tjukkas finner ut at han kan lyve, og med det gjøre verden til en bedre plass for seg selv og andre. Det han først og fremst vil ha er kvinnen i sitt liv han ikke kan få, for hun er på jakt etter en perfekt avlsmaskin av en mann. Men Mark Bellison er en mann som ikke gir opp med det første.

Humoren i den første halvtimen er høydepunktet. Etter hvert mister The Invention of Lying fokuset når religion kommer inn i bildet, og kjærlighetshistorien er ikke av den beste. Den blir for A4, noe som egentlig er poenget. Denne verdenen skal irritere med sin tankegang.

Jennifer Garner har blitt en ganske god skuespiller. Hun er ikke bare pen å se på, hun kan faktisk spille også. Ricky Gervais har jeg ikke så mye kjennskap til, men jeg liker denne bleikfeite karen. Kjemien mellom dem er aldri der, men det er mye av filmens skyld når de fleste menneskene er så overfladiske som de er.

The Invention of Lying er en film jeg aldri kommer til å se igjen. Det er en film man kunne gjort mye mer av. Resultatet ble en film som er midt på treet.

5

One thought on “The Invention of Lying (2009)”

  1. Vist man er mer eller mindre interessert i religion vil man nok sette ennå mer pris på denne filmen en du gjorde. Religion biten var faktisk min favoritt bit. Det er en ganske anti religiøs film, og jeg lo ekstremt mye når han fant opp Gud. Bare det alene opphøyer filmen rimlig mye for meg. 7 av 10 og “Jo jeg skal kjøpe denne filmen, og se den igjen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.