Visit my YouTube channel here.

Collective Invention (2015)

collective-invention

En fiskemann dukker opp i byen.

Collective Invention gjorde nok mange nysgjerrige når man ser på filmcoveret. Der ser vi en mann med et stort fiskehode. Hvorfor har han på seg et stort fiskehode?

Fiskemannen var i starten et helt vanlig menneske. Problemet startet når han meldte seg frivillig til et medisinsk eksperiment som viste seg å ha en stor bieffekt, resultatet er at han sakte men sikkert blir forvandlet til en fisk.

Nå forsøker fiskemannen å finne mening med sitt nye liv og utseende, og han har personer rundt seg som skal forsøke å hjelpe ham, men egentlig er de ute etter å hjelpe seg selv, spesielt når det gjelder karrieren.

Det blir også fokus på litt samfunnskritikk, uten at jeg fant det særlig interessant. Det blir mye fokus på media og deres makt og hvor fort ting kan bli snudd på hodet. En uheldig mann splitter en nasjon i to.

Karakterene fant jeg ikke interessante. Fiskemannen har egentlig ikke mye personlighet, han er selvfølgelig trist og tom og han forsøker å finne mening med livet etter at han ble en fiskemann. De andre karakterene blir for selvopptatte, den ene av dem får underveis litt samvittighet, for han blir nærmere kjent med fiskemannen.

Filmen har ikke noen morsomme scener, den blir heller aldri særlig mørk for man kan jo ikke ta dette konseptet seriøst. Derfor er dette er en film som ikke er verdt å bruke tiden sin på, den klarer aldri å engasjere eller underholde noe særlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: