Visit my YouTube channel here.

Shoot Me in the Heart (2015)

shoot me in the heart

Vi følger to yngre personer som er lagt inn på psykiatrisk avdeling. Her blir de nærmere kjent med hverandre, og disse to lager mye kaos på avdelingen.

Vi vet jo fra før av sørkoreanerne er voldelige. Jeg tenkte kanskje at siden vi har med psykisk syke mennesker å gjøre at filmen ikke ville være særlig voldelig. Men der tok jeg skammelig feil, for her blir pasientene skikkelig banket opp med batonger som pleierne går rundt med.

Dette er en dramakomedie som for det meste satser på håp og livslyst selv om det kanskje ikke er alltid like lett når man er pasient. Den ene er egentlig ikke gal, men hvorfor er han innlagt? Den andre personen sliter etter en viss hendelse i livet, og han trenger hjelp. Sammen lager disse to mye kaos, de forsøker stadig å rømme og belønningen som venter er skikkelig juling. Koreanere altså!

Den ene pleieren er filmens antagonist. Han er slem og ond, men han føles dessverre ut som en tegneseriekarakter man ikke kan ta alvorlig. Han har ikke noe form for personlighet utenom at han er ond og en mann uten selvtillit som sikkert vil bli en pasient selv i nærmeste fremtid.

Shoot Me in the Heart er en helt grei dramakomedie som er litt sjarmerende og som seer vil man i det minste vite hvorfor disse to personene er pasienter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: