April Fools (2015)

april fools

Det er 1. april, og vi følger forskjellige personer i Japan. Noen sliter med kjærligheten, andre later som om de er kjente og mektige personer og en gangster oppsøker sin datter.

April Fools er en dramakomedie som ikke er særlig morsom. Filmen er veldig fjollete med enkle karakterer som skjuler forskjellige ting. April Fools har ikke så mye med aprilsnarr å gjøre, det er bare at karakterene ikke er helt åpne når det gjelder sannheten.

Det blir mye overspilling fra flere av skuespillerne. Tonen er litt merkelig, spesielt når det gjelder den biologiske faren som kidnapper sin datter som ikke vet hvem han er. Han er en gangster, og han er virkelig brutal mot henne. Dette er en merkelig historie.

Ellers er det ikke mye spennende å hente her. Det blir mye støy og dessverre for dårlig humor. April Fools er en japansk film som forsøker å sjarmere oss hele tiden, men den blir for pågående og masete. Den forsøker å være varm og rørende, men karakterene er så tomme og umenneskelige. Man føler at man kun ser en spillefilm med skuespillere og fjollete historier, det er ikke noe her som føles ekte ut.

Har du sett noen av disse filmene, så vet du hva som venter, men jeg kan ikke anbefale April Fools videre til noen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.