Visit my YouTube channel here.

Journey to the Shore (2015)

journey to the shore

En kvinne får besøk av sin ektemann som druknet for tre år siden. Han tar med seg kona med på en liten tur der de besøker forskjellige personer som ikke forstår at de er døde. Han hjelper dem videre.

Journey to the Shore er regissert av Kiyoshi Kurosawa, og her har han laget en romantisk dramafilm.

Journey to the Shore er en film som brenner sakte, jeg kan ikke si at den brenner veldig godt. Det er en middelmådig film som ikke har noe nytt å fortelle, dette her har jeg sett før og jeg har sett det bedre.

Spilletiden blir et stort problem. Her skulle spilletiden vært kortet ned til 90 minutter. De sentrale karakterene besøker forskjellige mennesker, og noen av disse menneskene er døde. De trenger hjelp til å komme seg videre, og det er egentlig alt. Det blir for det meste noen varme øyeblikk, de fleste karakterene er rolige og hyggelige.

Når det gjelder det tidligere ekteparet så viser det seg at ektemannen ikke var helt perfekt. Han var ikke en stabil partner for kvinnen, og filmen fokuserer litt på uoppklarte ting når gjelder dette ekteparet. Dessverre gjør ikke det filmopplevelsen bedre, noe det burde ha gjort.

Er man fan av Kiyoshi Kurosawa så vil jeg ikke si at dette er en film man må se. Filmen har ikke noe nytt å si, den er for lang og mot slutten følte jeg at jeg ikke lenger brydde meg om det som skjedde på skjermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: