Visit my YouTube channel here.

Hot Shots! (1991)

hot-shots

En ustabil jagerflypilot gjør det han kan for å ikke bli som sin far.

Jeg mener å huske at Hot Shots ble en veldig populær film når den kom ut. Selv har jeg sett filmen mange ganger, jeg har tydeligvis likt den, nå skjønner jeg ikke hvorfor.

Dette er en parodifilm som er masete og lite morsom. Jeg kan faktisk ikke huske at Hot Shots var så dårlig, etter en halvtime fikk jeg lyst til å slå av hele filmen for filmen stinker. Hot Shots parodierer filmen Top Gun der man fant Tom Cruise i hovedrollen, bare så du vet det. Og ut av det får vi se mange dårlige og lite morsomme scener som ikke fungerer hvis man har en normal sans for god humor.

I hver eneste scene skal filmen forsøke å få seerne til å le. Det lykkes den ikke med, Hot Shots blir en type film som er innpåsliten og svært pågående, det blir som å ha en innpåsliten venn med dårlig hygiene som du helst ikke vil se eller ha i nærheten. Han lukter vondt, det gjør denne filmen også!

Selv ikke Charlie Sheen kan redde denne filmen. Nå venter oppfølgeren, jeg gleder meg ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.