Visit my YouTube channel here.

The Normal Heart (2014)

the-normal-heart

Amerikanerne begynner å dø av aids på åttitallet, og en gruppe med homofile gjør alt de kan for at myndighetene skal forsøke å finne ut av hvor denne sykdommen kommer fra og finne en kur. Men det blir en lang og tøff kamp der flere tusen amerikanske mennesker vil dø av aids.

The Normal Heart er en TV-film med noen gode skuespillere som Mark Ruffalo, Taylor Kitsch, Julia Robert og Alfred Molina i hovedrollene. Det er en rørende og gripende film om mennesker som blir sett ned på, og når de endelig begynner å føle litt frihet med sin seksuelle legning så dukker sykdommen aids opp.

Filmen fokuserer på privatlivet til de sentrale karakterene og deres kamp mot myndighetene som ikke hjelper til med å forske på sykdommen. Myndighetene bryr seg ikke, da er det spesielt en mann som tar opp kampen, men han krangler stadig med de andre i gruppen som fronter saken. Han mener de er feige og ikke tør å bli skitne på hendene.

The Normal Heart finner ikke på noe særlig nytt, det kan den heller ikke normalt sett med tanke på temaet den tar opp. Men det er en solid film om kjærlighet og mot som burde virke inspirerende den dag i dag. Det finnes heldigvis mennesker som Ned Weeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.