Visit my YouTube channel here.

Antz (1998)

I’m supposed to do everything for the colony. What about my needs?

Ikke alle skuespillere passer til å låne sine stemmer til animerte figurer. Ser man på rollelisten til Antz, er det en imponerende rollebesetning, men det er noen her som ikke passer. Dessverre er to av de dårligste stemmeskuespillerne de som gir sine stemmer til to av de mest sentrale karakterene i Antz. Woody Allen er helt forferdelig med sin nevrotiske stemme. Jeg har aldri klart fyren, og han suger som stemmeskuespiller. Den andre er isdronningen Sharon Stone. Hun har aldri mye innlevelse som vanlig skuespiller, så hvorfor skulle det bli annerledes når hun forsøker å gi liv til en maur? Kjemien mellom Woody Allen og Sharon Stone eksisterer ikke. De andre, spesielt Gene Hackman og Sylvester Stallone leverer bra tolkninger. Jeg er litt usikker på hva jeg mener om Christopher Walken, får ikke bestemt meg om han passer inn i en animert film for barn og med sin særegne stemme. Jeg liker best når jeg ser animerte filmer der jeg ikke helt drar kjensel på stemmene jeg hører.

Antz starter bra, men underveis blir den dårligere og flater ut. Animasjonen er helt for jævlig. Animasjonen er utdatert, og maurene i Antz ligner ikke mye på maur i det hele tatt. Historien er slapp og Antz mangler humor. Det er nesten ikke noe humor her i det hele tatt. Manuset blir for svakt, kreativitet er en mangelvare i Antz. Den første halvdelen er klart den beste, før det ebber ut.

Jeg kjedet meg ikke når jeg så Antz. Jeg har sett mye verre filmer, og det er synd at Antz ikke holdt helt inn. For det er egentlig imponerende at filmen ikke er en katastrofe med så dårlige stemmeskuespillere og et elendig manus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.