Visit my YouTube channel here.

Whip It (2009)

whip it

We deserve better villains.

At Drew Barrymore skulle regissere en spillefilm tror jeg overrasket de fleste. Whip It er slett ikke så verst. Bliss Cavender er forvirret som de fleste unge jenter, og hun blir styrt av sin mor som alltid vet best. En dag oppdager Bliss Cavender tøffe, tatoverte kvinner som går på rulleskøyter. Hun prøver seg, blir tatt ut, og endelig begynner hun å finne seg selv. Treffer en gutt gjør hun også, men hun har et problem. Hun lyver om hvor gammel hun er, for det er aldergrense i denne konkurranseformen, og hun lyver også for sin far og mor. Hun holder fritidsaktiviteten sin skjult, og det vil selvsagt skape problemer.

Ellen Page er en god og søt skuespiller. Jeg fikk litt følelsen av Juno i Whip It. Ellen Page spiller igjen en forvirret ung jente som bare er forvirret og ulykkelig. Whip It byr ikke på så mange morsomme scener. Det blir romantiske øyeblikk, sorg og forsoning. Formelen er kjent, det som skiller filmen ut fra andre romantiske komedier der det handler om å finne seg selv og sin plass i verden, er det som skjer på banen med rulleskøyter. Selve sporten er jo helt på trynet. På film blir det ikke spennende og intenst nok. Jeg ble heller litt flau, for jentene ser ut som noen idioter. Den ekle Juliette Lewis spiller selvsagt skurken. Men det er ingen ekte skurker i Whip It. Juliette Lewis blir for snill, selv om hun ser helt for jævlig ut. Få henne tilbake til trailerparken!

Whip It er en slags blanding av Adventureland og Juno. Filmen er nok beregnet for yngre jenter som vil kjenne seg igjen i rollefiguren til Ellen Page.

6

5 thoughts on “Whip It (2009)”

  1. Likte faktisk karakterene i filmen veldig godt jeg og kunne faktisk tenkt meg at denne ble til serie… Nå er jeg stooor fan av Ellen Page og da ^.^

    1. Må se Strange Days igjen, var en av mine favorittfilmer når jeg var yngre. Men det blir hardt Tom, men tanke på trailer trash Lewis. En søppelsekk over hodet hadde hjulpet mye. Men en langhåret Tom Sizemore slår jo aldri feil. Han retter nok opp mye av feilene med trailer trash Lewis.

  2. hehe 😛 Strange Days var faktisk en av mine favoritter da jeg var ung også. Er vel på tide å finne den frem igjen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.