Visit my YouTube channel here.

True Lies (1994)

I have to lie to women to get laid. And I don’t score much. I got a really small dick, it’s pathetic.

James Cameron er ikke en produktiv mann. Heldigvis pleier filmene han leverer å være av god kvalitet, True Lies er intet unntak. Jeg har sett True Lies en del ganger nå, først nå satt filmen som den skulle. Jeg har alltid irritert meg over midtpartiet når True Lies fokuserer på mann og kone forholdet mellom Harry og Helen. Nå merket jeg at denne delen fungerte mye bedre, for James Cameron kunne ikke bare gi oss actionscener, noe må gjøres for å roe ned midtpartiet slik at desserten kommer mot slutten av filmen. Og for en dessert!

True Lies har noen fantastisk actionscener. Det oser kvalitet, både av actionscenene og det visuelle. Bro-scenen har mange hermet etter, en klassisk scene som er helt rå. Absolutt alle actionscenene er det klasse over, fra den aller første scenen som er tatt ut av en James Bond-film, til den siste med flyet som skyter terroristene i fillebiter. Jeg har spilt mange spill opp gjennom årene, og det er ikke vanskelig å gjette hvor mange av spillene har hentet sin inspirasjon fra.

True Lies er en fantastisk actionkomedie som har alt. Det eneste jeg savner er en penere kone, for Jamie Lee Curtis har ikke et vakkert ansikt. Jeg er sikkert ufin nå, men det er nå det jeg føler. Hun ligner mer på en mann i ansiktet enn en kvinne, litt på David Bowie, og han tenner jeg ikke på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.