Visit my YouTube channel here.

I Come with the Rain (2008)

Jesus besøker Hong Kong.

I Come with the Rain er en film som er overalt. Det er ikke en dårlig film, for den er vakker og har pene scener med sår filmmusikk. Men historien fungerer ikke så bra når Jesus dukker opp i byen. Det er ikke en film som engasjerer særlig, rollefigurene eier ikke dybde og man føler ingenting for dem.

Takuya Kimura som spiller Jesus overbeviser ikke med sin engelske dialog, det blir for mye stønning og lav smertetoleranse. Byung-hun Lee vil gjøre kvinner våte der han spaserer rundt i bar overkropp og viser sin veltrente kropp. Josh Hartnett er ikke like dårlig som vanlig, men han får svært lite å jobbe med. Elias Koteas er bare en irriterende og kjedelig seriemorder som bare dreper tempoet til filmen. Det var morsomt å se Shawn Yue i en engelskspråklig rolle, han taklet den jobben fint.

Er du i Jesus-humør, kan I Come with the Rain være en film som er verdt en titt. Dette er en litt mer tenkende film, men det er aldri en film som fikk meg til å bry meg om det som hendte. Jeg likte ikke den asiatiske utgaven av Jesus, for en sytekopp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.