Visit my YouTube channel here.

Wolf’s Rain (2003)

wolfs rain1

Why? Why do humans always look to the sky? Why do you try so hard to fly when you don’t have any wings? We’ll run on our own legs.

Wolf’s Rain er en animeserie på 30 episoder. Mennesker tror at ulver er utryddet. Men de er blant oss, forkledd som mennesker. Vi følger en liten gruppe med ulver som finner hverandre. De leter etter Paradise. Jorden er nær undergang, og ulvene er redningen. Men det er flere som vil finne sitt Paradise, og de vil gå over lik for å finne det.

Nå har jeg ikke sett så mange animeserier til nå, men Wolf’s Rain er virkelig en god serie. Handlingen er god og spennende, og serien har interessante rollefigurer som man blir veldig godt kjent med. Stemmene til rollefigurene er i toppklasse. Det samme kan sies om musikken som til tider er følsomt og vakkert, og som passer ypperlig til scenene. Animasjonen er vellaget, og serien byr på noen herlige visuelle scener..

Atmosfæren i Wolf’s Rain er mørk, og jeg ble overrasket over hvor voldelig serien var. Det er noen episoder her som jeg ikke skjønner poenget med. Jeg tror det er fire episoder der vi får servert tilbakeblikk på tidligere hendelser, noe vi har sett før. Hvorfor man gjorde dette, skjønner jeg ikke. Kanskje serien hadde en lengre pause, og at de måtte ha en oppsummering før de nye episodene ble vist på tv

Wolf’s Rain leverte varene. Nå har jeg ikke sett så mange animeserier, men jeg har en helt liste jeg skal gjennom etter hvert. Lysten til å se mer ble ihvertfall ikke mindre etter å ha sett Wolf’s Rain. Skal jeg trekke frem mine favorittepisoder, må det være episode 29 og 30. Jeg ble faktisk sittende med tårer i øynene i episode 29. Episoden var virkelig rørende og sterk når man har fulgt med rollefigurene så lenge. Jeg trodde ikke at jeg kunne bli rørt av en animasjonsfilm, men det ble jeg.

En god og dyp serie som virkelig anbefales!

2 thoughts on “Wolf’s Rain (2003)”

  1. Ikke gitt Overdrive en ny sjanse? Jeg har sett mye av de samme seriene som deg. Likte Death Note og Full metal alchemist, ja og Hajime ippo (eller hva den bokse serien heter), men OverDrive er favoritten min. Elsker tennis, så merkelig nok liker jeg ikke Prince of tennis, jeg klarer aldri å få noe forhold til hovedpersonene.

    1. Skal gi Overdrive en sjanse. Bare litt lei av serier nå etter å sett Rurouni Kenshin. Har alltid vært en filmmann, så jeg pleier å ta noen lengre pauser når det gjelder serier. Men den er notert opp. 🙂

      Noen av karakterene i Prince of Tennis blir for høye på seg selv, jeg skjønner hva du mener. Spesielt den mest sentrale karakteren, som jeg nå ikke husker navnet på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.