Visit my YouTube channel here.

Linda Linda Linda (2005)

linda linda linda

Fire jenter skal spille på en skolefestival, og vi følger deres ferd.

Linda Linda Linda havner i samme bås som Waterboys og Swing Girls. Det vil si at en gruppe med mennesker må gjøre noe de ikke helt 100% takler, men som blir kjempegode etter hvert. Linda Linda Linda er den mer seriøse filmen av de tre, og det er ikke noen komiske elementer i filmen.

Skuespillerne gjør en ok jobb. Linda Linda Linda er ikke akkurat en sprudlende film. Det er en veldig rolig film, og noen ganger følte jeg at handlingen gikk rundt i sirkler. Det skjer ikke noe nytt dag etter dag, og hele historien stagnerer. Regissøren prøver seg på noen enkle kjærlighetsscener som ikke fungerer, og som ikke blir et viktig element i filmen. Da kunne han like godt ha kuttet ut disse scenene.

Filmens hovedpunkt er musikken. Vi blir bare servert to hele låter, og det er på slutten av filmen. Musikken er fengende, og det er synd at historien sliter så mye som den gjør. Hadde regissøren satset litt mer på komiske elementer og litt lettere stemning, kunne Linda Linda Linda vært en meget god film som f.eks. Waterboys.

Linda Linda Linda er en helt grei film, men den oser ikke akkurat av energi.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.