Visit my YouTube channel here.

The Hitcher (2007)

the hitcher

You scream like a little bitch!

Nok en meningsløs remake. Den originale The Hitcher kom ut i 1986, og det som gjorde filmen så utrolig bra var Rutger Hauer som spilte den gale morderen John Ryder. C. Thomas Howell gjorde også en fantastisk innsats som den forfulgte Jim Halsey.

Remaken følger alle trinnene til originalen, men til det verre. For det første starter filmen med at det er et kjærestepar som plukker opp John Ryder. Dette ødelegger direkte mye av atmosfæren. Det hjelper heller ikke at de er elendige skuespillere med null utstråling og null talent. De er direkte motbydelige, så elendige er de. Sean Bean spiller John Ryder, og han klarer ikke å følge i Rutger Hauer sine fotspor. Sean Bean snubler. Han er ikke skremmende, og han mangler alt det Rutger Hauer har. Dette gjenspeiler egentlig hele filmen. The Hitcher er ikke spennende i det hele tatt, og all atmosfæren fra originalen er vekk.

The Hitcher skal ha pluss for at den er til tider vakker å se på, og den har også noen heftige bilkrasj. Men det er alt. Det topper seg når regissøren bestemmer seg for å forandre litt på slutten, og da har filmen mistet hele poenget med at det var Jim Halsey som plukket opp haikeren.

Nok en unødvendig og elendig remake. For den yngre garde som ser denne filmen pga. at haikeren blir spilt av en som var med i The Lord Of The Rings, gjør dere selv en tjeneste å se heller originalen. Se den virkelige John Ryder spilt av Rutger Hauer, og dere skjønner at Rutger Hauer spiser opp Sean Bean til frokost.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.