Visit my YouTube channel here.

Death Trance (2005)

death trance

En kiste blir stjålet, og alle vil ha tak i den. Hva skjer hvis noen åpner kista? Noen sier at man kan få oppfylt ønskene sine, andre sier at man slipper løs en krigsgud som bare gjør ødeleggelser. Det er bare en måte å finne det ut på.

Death Trance kan best sammenlignes med Versus og Shinobi. Vi har noen sinnssyke våpen i Death Trance, som f.eks. det største sverdet som noensinne har blitt brukt i en spillefilm. Ikke nok med det, så har Death Trance sverdpistoler!

Death Trance tar litt fra andre filmer og ikke minst spill. Noen av våpnene er som tatt ut fra Final Fantasy spillene, og det er noe Project Zero 2 over den lille jenta som følger kisten. Noen scener er som er tatt ut av en Marilyn Manson video, og jeg får også litt Silent Hill følelse. Death Trance sitt sterkeste punkt er det visuelle. Filmen blander så mye fra diverse sjangere innen film og spill, og det ser meget bra ut.

Ikke forvent deg mye blod og gørr slik som det var i Versus. Det er faktisk veldig lite blod her. Litt rart, med tanke på alle kampscenene i filmen. Death Trance er ikke like bra som Versus, og det kan bli litt kjedelig til tider. Filmen mangler en skikkelig historie, så man blir sittende og vente på en ny heftig kampscene. Her sliter death Trance litt, for kampscenene er veldig ujevne. Fra nyskapende og interessant, til kjedelige og langtekkelige kampscener.

Soundtracket blir kjedelig i lengden, det blir for mye heavy-metal musikk. Ser du etter en film uten historie og du likte Versus, gi Death Trance en sjanse. Death Trance er en sprø film, men den falt ikke helt i smak for undertegnede. Versus er en bedre film, da den jevnt over har bedre skuespillere og mye mer blod.

5

One thought on “Death Trance (2005)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.