Visit my YouTube channel here.

Blood Rain (2005)

blood rain

Det regner ikke menn, det regner blod!

Blood Rain er en av de bedre periodefilmene fra Sør-Korea. De fleste periodefilmene jeg har sett fra Sør-Korea er pompøse, kjedelige og har skuespillere som ikke kler rollene sine. I Blood Rain er de fleste skuespillerne troverdige, men selvsagt må det dukke opp en dame som leverer en elendig rolletolkning. Gode kvinnelige skuespillere i Sør-Korea er en mangelvare, de fleste spiller på utseendet og mangler totalt personlighet. Måten de prater på, en sensuell stemme, er så kvalmende og falskt. At de ikke skammer seg!

Blood Rain klarte å holde min interesse til siste sekund. Det er en del drap her som er grafiske, og hvis jeg skal være litt pervers, nydelig å se på. Brutaliteten er det som kjennetegner Blood Rain. Filmen er pen å se på, og filmmusikken holder også høy klasse. Blood Rain er en profesjonelt gjennomført film i alle ledd.

Et stort problem med filmer fra Sør-Korea er at man kan bli lei av at i nesten alle filmer finnes det alltid noen skikkelig drittsekker. Stakkars koreanere, for slik de blir fremstilt på film, virker det som om 9 ut av 10 koreanere er noen usympatiske drittsekker som kun tenker på seg selv og sitt beste. Selvsagt må man tenke på seg selv, men en balansegang er fint å ha. Denne følelsen satt jeg også igjen med etter Blood Rain Hele landsbyen består av selvopptatte drittsekker. Det blir nesten komisk er man litt bevandret innen koreansk film. Sør-Korea, landet fylt av bannende, fordrukne drittsekker!

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.