Visit my YouTube channel here.

Anvil! The Story of Anvil (2008)

anvil the story of anvil

Family’s important shit, man.

Anvil! The Story of Anvil er en rørende film om to bestevenner som aldri har gitt opp håpet om å slå igjennom. Jeg har aldri hørt om Anvil som kommer fra Canada. Jeg sjekket musikken deres etter at jeg så denne dokumentaren, og selv om jeg er metal-fan, falt ikke musikken helt i smak.

Man får ikke helt svaret på hvorfor Anvil aldri fikk sitt store gjennombrudd. Bandet har kommet ut med hele tretten album, og mange kjente artister har sett opp til dem. Det virker som om Anvil havnet mellom to stoler på midten av 80-tallet. Et problem var at frontfiguren ikke akkurat er en pen mann. Lemmy i Motorhead er ikke en skjønnhet, men musikken er det fart over og stemmen er tøff. Når jeg så klippene fra 80-tallet, manglet Anvil utseendet og utstråling. Jeg synes de ble litt for kjedelige i sin opptreden. Det ble ikke tøft nok, og bandet ble for anonyme på scenen.

De to bestevennene som er selve bandet føler man sympati for. Noen vil riste på hodet av at de ikke har gitt opp drømmen ennå, andre vil hylle dem for å aldri gi opp drømmen. Familien støtter dem, og det virker ikke som om de mangler noe. De har ikke mye penger, men de har så de klarer seg. Det er ekte mennesker vi ser, og det er noe jeg setter veldig pris på.

Anvil! The Story of Anvil er solid dokumentar som er spennende, morsom og rørende. Jeg ville at bandet skulle lykkes underveis, og det ble spennende på slutten når Anvil inntok Tokyo.

9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: