Visit my YouTube channel here.

The Buddy Holly Story (1978)

Møt Buddy Holly.

I The Buddy Holly Story følger vi Buddy Holly spilt av Garey Busey, der han forsøker sammen med sine to bandmedlemmer å skape musikkmagi.

Musikken i The Buddy Holly Story er god, Garey Busey synger faktisk selv og han er veldig god i denne rollen som musikeren som døde altfor ung.

Problemet med The Buddy Holly Story som biografifilm er at den har dårlig tid, den hopper over større hendelser som burde vært viet mye mer tid. Dette er ikke en film som går i dybden eller som dykker dypt ned i psyken til Buddy Holly, den er mest ute etter å underholde og glede sine seere. Det lykkes den med.

Det jeg synes var mest interessant var å se Garey Busey i en mer seriøs rolle. Han har medvirket i veldig mange filmer, for min del vil jeg alltid huske ham i roller som han spilte i Lethal Weapon, Predator 2, Point Break og Silver Bullet. Han er god og sjarmerende i The Buddy Holly Story, det var for meg interessant å se ham spille en mer normal rolle. Jeg assosierer ham mest med skurkeroller.

The Buddy Holly Story er en underholdende biografifilm som visstnok byr på den del fiksjon. Den kan ikke matche de beste filmene i sjangeren. Den er ikke tom, men noen må ha revet ut flere sider i manuset. Filmen burde vært mer fyldig, og ikke tatt så store tidshopp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: