Visit my YouTube channel here.

Fullmetal Alchemist: Season 1 (2003)

Humankind cannot gain anything without first giving something in return. To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy’s first law of equivalent exchange. In those days, we really believed that to be the world’s one and only truth.

Jeg har hørt mye godt om Fullmetal Alchemist, og jeg kan ikke si at den første sesongen skuffet. Første sesong består av 13 episoder, og det er kun 2 episoder jeg ikke helt likte. Ellers oser det klasse over episodene. Serien er morsom, spennende og den byr også på noen rørende scener som er ganske sterke.

Man blir godt kjent med de sentrale rollefigurene. Det går aldri for fort unna i svingene med å bygge opp rollefigurene. Animasjonen er bra, og seriemusikken er fengende, spesielt avslutningslåten er meget bra. Serien blander humor, drama og action helt perfekt. Det er alltid like morsomt når noen kommenterer høyden til stakkars Elric. Han tar helt av når noen påminner ham på hvor lav han er.

Det jeg likte best med denne sesongen var den dramatiske undertonen mellom brødrene Elric. Man får virkelig vondt av den yngste, Alphonse. Han er fanget i en metallrustning, og siden rollefigurene blir såpass bra presentert får man virkelig vondt av ham.

En fantastisk første sesong, og noe av det beste jeg har sett innen anime.

10

2 thoughts on “Fullmetal Alchemist: Season 1 (2003)”

  1. Hei.
    Fin anmeldelse.
    Lurte på et par ting.
    Hvor kjøper du disse animè-dvdene?
    og det hadde vært fint om du kunne nevne om de var dubbet eller tekstet, og isåfall hvilket språk teksten har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.