Visit my YouTube channel here.

Babylon A.D. (2008)

babylon ad

Save the Planet.

Babylon A.D. er en film som aldri burde ha sett dagens lys. Det er ikke den verste filmen jeg har sett, det er bare at dette er en halvferdig film. Og det merkes godt når filmen er ferdig, for her er det mange løser tråder som ikke samles opp.

Regissør Mathieu Kassovitz innrømmet før lanseringen at Babylon A.E. var en dårlig film. Filmstudioet overkjørte denne regissøren, og det er lett å se. Det skal være så ille at ikke en eneste scene Mathieu Kassovitz hadde planlagt kom med i filmen. Da er det ille.

Vin Diesel gjør ikke mye galt. Jeg liker fyren i actionfilmer, og han gjør jobben sin. Jeg ble litt forundret over hvor mye han smilte i denne postapokalyptiske filmen, for her skulle det ikke være mye å smile av. Actionscenene er greie, men skytescenene er uoversiktlige. Jeg hater uoversiktlige actionscener. Dette benyttes alltid for å skjule manglende kreativitet og koreografi.

Babylon A.D. har for kort spilletid, for denne historien er mye mer komplisert enn det virker som. Resultatet blir at man blir sittende oppgitt over at et filmstudio ødela en film med potensiale. Resultatet ble en meget dårlig utgave av Children of Men.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.