Visit my YouTube channel here.

Wanted (2008)

Do you make sweaters, or do you kill people?

Wanted er en meget lett popcornfilm som har noen kule actionscener, men som også har en del dårlig gjennomførte actionscener som blir uoversiktlige. Jeg elsker tøffe detaljerte actionscener. Det får man ikke mye av i Wanted. Det man får er kul musikk, overdrevet actionscener og en usexy Angelina Jolie. Hun så ikke helt frisk ut i Wanted, hun var altfor tynn.

Regissør Timur Bekmambetov er en russisk regissør som er mest kjent for Night og Day Watch filmene som undertegnede ikke helt likte. Det er ikke tvil om at han har talent, men vil han luke vekk sine feil som regissør og vokse videre? Det vil tiden vise.

James McAvoy spiller hovedrollen som actionhelten Wesley Gibson. Han er en meget habil skuespiller, og det var uvant å se ham i Wanted når siste film jeg så ham i var The Last King of Scotland. To forskjellige filmer, men han taklet begge sjangerne meget bra. En flott skuespiller jeg får mer og mer sans for.

Historien i Wanted lekker som en sil, men tiden gikk fort og det betyr at filmen aldri ble kjedelig. Noen ny Shoot ‘Em Up er ikke Wanted. Likte du Shoot ‘Em Up slik som jeg gjorde, tror jeg du vil bli litt skuffet over Wanted med actionscener som er uoversiktlige og kameraristing som ikke fører med seg noe godt. Synd med historien og hvordan ting utviklet seg, for hadde Wesley Gibson ikke gjort det han gjorde mot en sentral karakter kunne det blitt mer fart over historien.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.