Visit my YouTube channel here.

The Midnight Meat Train (2008)

Stand away from the meat.

Nok en asiatisk regissør har tatt turen til Hollywood for å lage film. Heldigvis for regissør Ryuhei Kitamura reiser han ikke over for å lage en nyinnspilling av sin egen film som så mange andre asiatiske regissører gjør. Det er tragisk når de reiser over til Hollywood for å lage en nyinnspilling av deres egne filmer som har gjort det bra i hjemlandet. Ryuhei Kitamura er en japansk regissør som har vært en spennende regissør i noen år nå, men har ikke lykkes helt. Filmen han er mest kjent for er Versus, en film jeg finner oppskrytt.

The Midnight Meat Train skuffet. Filmen er fin å se på, samtidig passer lydbildet perfekt inn slik at det blir en ekkel atmosfære. Her lykkes Ryuhei Kitamura, men det er altfor lite blod og gørr. Av det vi ser er det mye CGI blod, og det er noe jeg ikke liker. Det tar for lang tid før det skjer noe. Filmen er en thriller i starten før den etter hvert blir en grøsser. Leon Kauffman leker detektiv der han forfølger Mahogany. Samtidig klarer han ikke å overtale sin kjæreste om at han er på sporet av en morder. Slik består den første halvdelen av filmen. Selv om atmosfæren er til stede når Mahogany oppdager at han blir forfulgt, var det ikke dette jeg forventet av The Midnight Meat Train. Jeg forventet en blodig film fra start til slutt, en forventning The Midnight Meat Train ikke oppfylte.

The Midnight Meat Train var en skuffelse. Egentlig kom ikke det som noen overraskelse med tanke på at Ryuhei Kitamura er en middelmådig regissør. Han var en gang ung og lovende, nå har han møtt veggen.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.