Visit my YouTube channel here.

A Most Wanted Man (2014)

a most wanted man

Jakten på en terrorist.

A Most Wanted Man skulle vise seg til å være den siste filmen som Philip Seymour Hoffman hadde hovedrollen i. Med det mistet vi en av vår tids beste skuespillere, han var en skuespiller som kun trengte noen få minutter på skjermen så stjal han showet. Nå er ikke egentlig jeg en sentimental person, men dette dødsfallet gjorde meg trist på grunn av siden jeg elsker film så er dette en skuespiller som virkelig kunne lyse opp et tungt filmsinn når han viste seg på skjermen, for jeg må se så jævla mye dritt!

A Most Wanted Man er en langsom film der det egentlig ikke skjer så mye spennende. Hvis du er ute etter en film med høyt tempo og spenning, så kan du bare glemme å se A Most Wanted Man.

Det jeg ble mest skuffet over var at karakterene ikke var særlig interessante. Man kommer aldri innpå dem, og man bryr seg heller ikke om dem. Alt handler om jobb og hva slags rolle man da får, utover det så er ikke dette karakterer man blir kjent med.

Regissørens forrige film var The American med George Clooney i hovedrollen. Der fant man i det minste litt spenning, og vi fikk se noen spennende actionscener. Det mest spennende her er et lite bilkrasj, ellers skjer det ikke så mye mer enn det. Litt spaning får vi også se, men det er ikke mye.

A Most Wanted Man blir for tørr i lengden. Skuespillerne redder filmen, for manuset er ikke særlig bra i det hele tatt. Det er så generisk og tomt, og underholdningsfaktoren blir for lav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: