Visit my YouTube channel here.

Marine Boy (2009)

marine-boy

Smugling og svømming.

Marine Boy var ikke like dårlig som forventet. Det er en film over det jevne, men en kjedelig og uinteressant kjerring må selvsagt ødelegge nesten en perfekt popcornfilm. Jeg er så lei av kjedelige kjærlighetshistorier der en pen, men akk så tørr kjerring skal ha sin skjermtid. Hun har det veldig vondt der hun bærer på sine demoner. Hennes terapi er luksus og kredittkort. Herregud, så tragisk.

Marine Boy blir aldri kjedelig til kjerringa dukker opp. Med en gang hun fjerner sitt vakre ytre fra skjermen blir det mer fart over sakene. Marine Boy er mer en thriller enn actionfilm. Man får noen slåsskamper og skuddvekslinger, men det handler mest om hvem som lurer hvem, og det fungerer overraskende bra. Som de fleste filmer fra Sør-Korea mangler man en sympatisk helt. Her har vi en hore med kredittkort, og en evneveik svømmeinstruktør som gambler bort det han har for å oppfylle sin drøm. Er det så vanskelig å skape sympatiske rollefigurer nå om dagen?

6

6 thoughts on “Marine Boy (2009)”

 1. Hmmm jeg må vel se den allikevel 😛
  Jeg skal kose meg med My Sassy Girl i natt siden du har den som favoritt 🙂

 2. Vel, jeg så denne filmen nettopp også… ikke så imponert over den nei 😛

  PS. Vet du åssen man bruker samme bildet om igjen på wordpress ? Lagde meg 6 forskjellige bilder med 1 til 6 stjerner på for reviews og det blir litt dumt om jeg må laste opp samme bildet om og om igjen *ler*

  1. Verste er jo at det er en av de bedre filmene fra Sør-Korea dette året. Men jeg synes Marine Boy ikke var så aller verst. Bare fjernet kjerringa og kortet ned spilletiden hadde det blitt en strammere film. På med skylappene. Det som ødelegger mye av filmene fra Sør-Korea, gjelder også Japan, er at spilletiden nesten alltid er på to timer eller over. Da blir det noen scener her og der som man kunne ha vært foruten.

   Du har ikke funnet en plugin du kan bruke? http://wordpress.org/extend/plugins/ Hvis du søker etter rating eller reviews dukker det opp noen alternativer. Jeg bruker selv Star Rating for Reviews, men den kan være litt vrien å sette opp med alfabetisk rekkefølge hvis du ikke er vant til WordPress ennå. Bare til å kontakte meg så kan jeg hjelpe deg, er bare som sagt usikker på hva man kan installere på din WordPress server. Mener å huske det er en del restriksjoner.

   Alternativ 1 (litt tungvint)
   Når det gjelder bildene dine så har du lagt dem i mappa for mai. Jeg vil anbefale deg å legge alle filer i en og samme mappe, ikke slik du har nå. Setting——Miscellaneous Settings—-fjern merkering ved Organize my uploads into month- and year-based folders. Når du har gjort det vil alle de nye filene du laster opp havne i (dette er min mappe) http://dvd-world.biz/filmblogg/wp-content/uploads/ mappen din. Se f.eks på Hellraiser bildet mitt. Her er min adresse til det bildet: http://dvd-world.biz/filmblogg/wp-content/uploads/hellraiser1.jpg Det du gjør nå er å laste opp de seks bildene dine engang til slik at de havner i uploads mappa. Bruk så adressen til stjernekastet du vil bruke. Hvis du går på din side, høyreklikker på bildet, vil du se adressen din. Høyreklikker du og deretter egenskaper for bildet på f.eks. Marine Boy, vil du få denne adressen: http://plaintom.files.wordpress.com/2009/05/600920marine_boy.jpg?w=300&h=430 Denne adressen vil forandre seg når du velger å laste opp filene til uploads mappa og ikke putte bildene etter måneder. Letteste måten å skjønne dette på er først å fjerne måneder mappe, etter det laster du opp et nytt bilde på den vanlige måten. Legg merke til den nye adressen. Last så opp stjernekast, bytt da ut slutten av linken med stjernekastet du vil bruke. Hvis jeg hadde en fil som het stjernekast 1 (bruker Hellraiser bildet igjen) http://dvd-world.biz/filmblogg/wp-content/uploads/hellraiser1.jpg” , måtte jeg forandre det å denne måten: http://dvd-world.biz/filmblogg/wp-content/uploads/stjernekast1.jpg” Jeg byttet ut bare hellraiser1 med å skrive stjernekast1. Det er ikke vanskelig. Over til neste mulighet som er den letteste. Håper du henger med!

   Jeg tror ikke du behøver å laste opp bildene på nytt igjen med denne måten. Etter det jeg husker vil bildene bli registrert uansett om de ligger i måned eller kun uploads mappe. Men igjen anbefaler jeg å bruke kun uploads mappe, fikk store problemer med min side da jeg hadde måneder-mapper.
   Ny post—–Ad an image———media library————-der vil du finne filene du har lastet opp. Søk etter ønsket stjernekast——show——–insert into post—ferdig. Klart den enkleste metoden, men du må finne ut hva som vil gå raskest for deg.

   Bare til å spørre hvis du ikke får det til.

 3. Takker så meget for hjelpen 🙂
  Jeg fant en plugin for rating ja men jeg får ikke lov å innstallere den tydligvis. Må vel ha egen server eller no for det er ikke noen add plugin funksjon på wordpress.com lenger.
  Det sto noe om WordPress2.71 som jeg innstallerte, vel prøvde å innstallere men det gikk ikke for jeg fikk ikke kjørt install da jeg ikke har funnet noe sted i wordpress der jeg “lager” database *ler* Så jeg lagde min vanlige simple måte å rate filmer på, nemlig sett inn bilde av stjerner :S
  Ikke helt hva jeg hadde tenkt meg men ikke alle er like smarte *ler*

  1. Fungerer jo greit det du har. Gjøre det beste ut av situasjonen. Er jo helt samme funksjon som de fleste har. Jeg må også skrive en liten kode hver gang jeg skal avgi karakter. Grunnen til jeg bruker Star Rating for Reviews er at den har en funksjon som er helt genial når jeg avgir karakter og anmeldelsene kommer automatisk opp i en tabell (filmanmeldelser). Den gjør alt av seg selv etter jeg har avgitt karakter. Slipper å legge inn nye filmer hver gang jeg skriver en anmeldelse. Gjorde det før, og det var tungvint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.