Visit my YouTube channel here.

The Marine (2006)

En gorilla i sumpen.

John Cena er en middelmådig fribryter som har ansiktet til en sliten gorilla. Han er ikke akkurat et vakkert syn denne John Cena som er ufattelig kjedelig og begrenset i ringen. Mye av det samme kunne man si om Hulk Hogan. Hans ego har nesten ødelagt eller rettere sagt, har ødelagt mange karrierer. Men Hulk Hogan hadde i det minste karisma, det har ikke John Cena som blir forgudet av drittungene, hatet av de som vet hva en god fribryter er. Antrekket, og at han tror han er Eminem i WWE, er bare trist og tragisk. Hver gang han er på skjermen må jeg spole fremover til kampen eller segmentet er ferdig. Det kjedelige da er at jeg aldri får se hele kamper, men det får så være. John Cena er noe av det dølleste jeg vet om.

John Cena har ingenting på film å gjøre, det var som forventet. Han er den største melkekua i WWE, derfor måtte det komme noen filmer der han har hovedrollen. WWE vet godt hvordan de skal stjele pengene fra stakkars barn, jeg var en av dem når jeg var ung og dum.

Jeg sa for noen år siden at jeg aldri kom til å se The Marine. Nå har det seg slik at jeg liker å se to-tre drittfilmer i helgene når lysten er der. Jeg liker å se skikkelig søppel jeg kan le av etter noen kvalitetsfilmer. The Marine kan man le av, regien er elendig med actionsekvenser det er vanskelig å se og tolke. Man må nesten sette filmen på pause for å se hva som skjer, her klippes det for harde livet og kamerakontroll eksisterer ikke.

The Marine var søppel som forventet, John Cena banker skurkene, Robert Patrick byr på skikkelig dårlig humor man rister oppgitt på hodet av. Når noen skal likvideres, ser man aldri noe til det siste skuddet. Hvorfor? Aldersgrense PG-13, noe det måtte bli da folk med hjerne som er eldre ikke ville gitt en krone for å se filmen på kino. Da er det lettere å stikke hånden ned i foreldrenes lommer som ledsager sine barn, for barna vil jo se en hvit gorilla sette skurkene plass.

Jeg har sett så mange dårlige filmer at jeg ble positivt overrasket over The Marine. Det finnes så mange andre filmer som er mye dårligere enn The Marine, men man må være klar for en tur med elendige skuespillere og et latterlig manus. Alt er uvirkelig, John Cena stinker som skuespiller og Robert Patrick byr på elendig humor, men det ser ut som han i det minste har det morsomt. Beste med hele filmen er noen fine og store eksplosjoner som selveste Michael Bay hadde vært stolt av. Her snakker vi kraftige eksplosjoner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.