Visit my YouTube channel here.

The Shield: Season 7 (2008)

Oppgjørets time nærmer seg, konger vil falle.

Det er store avsløringer i denne anmeldelsen. Da var det slutt for The Shield med 7 sesonger. De første fem sesongene holder høy klasse, men etter dødsfallet til Curtis Lemansky ble serien aldri helt den samme igjen.

Den siste sesongen er på nivå med den sjette sesongen, altså ikke den beste sesongen i serien. Jeg hater Shane Vendrell og hans råtne kone. Jeg ville se begge dø, begge to er like selvopptatte narsissistiske rasshøl. Jeg hater alle episodene som fokuserer på denne kvalme familien, Mara Sewell skulle ikke sluppet så lett fra det hun var med på, jævla hurpe!

Når det gjelder Vic Mackey så var slutten passende. Hans arbeid ble nå til hans fengsel, Vic Mackey i dress? Ikke få meg til å le! Med tanke på at alle Vic Mackey kommer i kontakt med blir drept eller får ødelagt livet sitt, synes jeg slutten var ganske modig av skaperne. Jeg forventet å se Vic Mackey dø i den siste episoden, men det skjedde ikke.

Shrek, jeg mener kona til Vic Mackey, er helt ubrukelig. Vic Mackey er ikke en snill mann, men han har aldri vært en fare for sine unger. Selv om Vic Mackey er en ond jævel, har han aldri vist noe aggresjon utenom det vanlige når det gjelder hans familie, så det er synd at ikke Shrek også tok kvelden. Når det gjelder skuespillerne i familien til Vic Mackey, så er de elendige! Shrek sin nese fikk meg til å miste matlysten flere ganger når jeg spiste middag, og ungene må brenne i helvete, spesielt datteren som er en elendig skuespiller.

Jeg fikk det meste jeg ønsket meg i sesongavslutning av The Shield. Serien er god, men det hadde holdt med seks sesonger, syv ble for mye, for historien går sakte fremover i den siste sesongen.

Totalkarakter for serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: