Visit my YouTube channel here.

The Condemned (2007)

the condemned

Ian Breckel: What were you doing in El Salvador?
Jack Conrad: Working on my tan.
Ian Breckel: Why did you blow the building up?
Jack Conrad: It was blocking my sun.

The Condemned er den tredje filmen fra WWE. Alle filmene har til felles at de er lavbudsjettfilmer, og hovedrolleinnehaverne er populære wrestlere. See No Evil hadde Kane, The Marine hadde John Cena og The Condemned har selveste Stone Cold Steve Austin.

Ved siden av Steve Austin er Vinnie Jones det andre trekkplasteret her. Filmens handling er enkel. En gruppe dødsdømte fanger får en sjanse til frihet. Det er kun en person som vil få sin frihet, og for å få den må de andre dø. De blir sendt ut til en øde øy, og ikke nok med at de må drepe hverandre, så blir det hele filmet og sendt som betalings-tv.

The Condemned blander Battle Royale og The Running Man, men det hjelper ingenting for dette var et skikkelig makkverk av en film. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde litt forhåpninger til denne filmen, for atter en gang er dette en dårlig WWE film. The Marine kommer jeg aldri til å se, men See No Evil var ikke direkte et høydepunkt.

Man skulle tro at The Condemned kunne by på noen gode actionscener, men dengang ei. Actionscenene er noe av det kjedeligste jeg har sett på film, og jeg har sett mye. Det verste er når det blir nærkamp og kameraet ristes og veives overalt for å skjule at rolleinnehaverne ikke kan slåss på skjermen, og det er null koreografi. Det er noen eksplosjoner her, og det er det eneste bra de fikk til i The Condemned. Actionscenene med våpen er også til å le av, og det hele er så dødt som det kan bli.

Jeg skjønner ikke hvorfor Vinnie Jones ble med i The Condemned, for han har til tider vært meget smart med sine rollevalg. Han tar mindre biroller, men han pleier å stjele showet. Her er Vinnie Jones ikke til å kjenne igjen, og han blir en helt ordinær person i denne mengden av elendige skuespillere. Steve Austin imponerer ikke, for han er stiv som en tømmerstokk. Det er han som er trekkplasteret her sammen med Vinnie Jones.

Dessverre tror jeg The Condemned gikk i pluss, og at det vil bli mer WWE filmer fra helvete.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.