Visit my YouTube channel here.

Pathfinder (2007)

pathfinder

Pathfinder: You have become the Pathfinder for the Dragon People. Good!
Ghost: I’m dying.
Pathfinder: Don’t complain to me about it!

Ja, da var det på tide med en remake som er basert på en norsk film ved navn Veiviseren. Veiviseren er en fantastisk film, og det er ikke denne remaken. Regissør Marcus Nispel slo igjennom med remaken av The Texas Chainsaw Massacre som ikke var så verst. En ganske god remake. Men her har han bommet grovt.

Skuespillerne er elendige i Pathfinder. Sjelden har jeg opplevd så dårlig innlevelse og skuespill i en film. Det blir til tider litt morsomt når skuespillerne står og leser sine replikker uten innlevelse. Actionscenene byr på CGI-blod og avskårne kroppsdeler, og det er litt positivt. Men dette blir ødelagt av all sakte film bruken som er så overdrevet i denne filmen at flyten blir totalt ødelagt.

Pathfinder byr ikke på karakterdybde, og vikingene er dumme og onde hele veien. Nå er det ikke bare vikingene som er dumme. Det er en scene som jeg aldri kommer til å glemme, og det er når Ghost har rigget opp en felle for å lure vikingene ut på en bro. Under broen er det spisse påler som venter på sine ofre. Ut av intet dukker det opp en gjeng med indianere som løper ut på broen og ender sine dager med å bli spiddet opp av pålene og senere hakket opp av vikingene. Så nå har Ghost drept mange av sine allierte. En scene som jeg alltid kommer til å huske.

Pathfinder skal ha pluss for en ting, og det er at den er fin å se på og har god CGI. Det er det eneste denne energiløse og trege filmen har å by på. Nok et makkverk av en remake.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.