Visit my YouTube channel here.

Meet the Robinsons (2007)

meet the robinsons

Mom and Dad are gonna kill me! And I’m gonna tell you this, it will not be done with mercy!

Meet the Robinsons er en av de dårligste animasjonsfilmene jeg har sett av nyere dato. Handlingen er som tatt ut fra Back to the Future Part II, og man merker raskt at kreativiteten ikke var til stede når man lagde Meet the Robinsons.

Filmen er ikke morsom i det hele tatt, og den mangler sterke rollefigurer som setter sitt preg på filmen. Det Meet the Robinsons skal ha pluss for, er animasjonen som er lekker å se på til tider. Det er det eneste positive med denne slappe filmen.

4

4 thoughts on “Meet the Robinsons (2007)”

  1. Ja, stemmer det du sier der. Så Surf’s Up i går, og igjen så er det ikke noe nytt, rir bare på pingvinbølgen. Men Flushed Away var en herlig film med mye sjarm og gode rollefigurer.

  2. Likte Surf’s Up. Såg den kanskje på andre premiss når eg samanlikna den med Happy Feet frå dagen før (HF var direkte tam!). Likte uansett Surf’s Up altså, den gjorde mange friske val. Står nær vestkysts surfe/skatedokument, interessant område.

    Flushed Away er ein kjempefilm! Ingenting meir om den saken.

  3. Vi er nok uenige når det gjelder Happy Feet og Surf’s Up. Fant Happy Feet bedre, hadde bedre historie og mer sjarm enn Surf’s Up. Men ingen av filmene var direkte morsomme, Happy Feet var litt for alvorlig til tider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.