Visit my YouTube channel here.

Ratatouille (2007)

Food always comes to those who love to cook.

Ratatouille er årets store animasjonsfilm, og filmen har blitt rost opp i skyene. Animasjon er bra, og rotta Remy har mye sjarm. Men selv om Remy er en god rollefigur, så kan jeg ikke si det samme om Linguini som er en irriterende rollefigur man ikke bryr seg om i det hele tatt. Denne selvopptatte og dumme rollefiguren irriterte meg grenseløst, og jeg kan ikke si at jeg ønsket ham alt vel. En annen ting jeg heller ikke taklet så godt, var at en rotte valset rundt på kjøkkenet. Det ble enda mer kvalmende etter hvert når hele flokken kom på besøk. Rotter er kvalmende skapninger, så en annen dyrerase hadde vært foretrukket.

Det filmen mangler er humor. Ta Flushed Away, der hadde du veldig mye god humor. Ratatouille har kun noen få morsomme scener. Der må jeg si filmen skuffet meg. Ratatouille er en standard animasjonsfilm med en standard historie. Flushed Away er en bedre film, for den forsøker ikke annet enn å være morsom med gode rollefigurer. Her forsøkes det med en litt dypere historie, men rollefiguren Linguini ødelegger dette.

Ratatouille når ikke opp til Cars, Flushed Away, The Lion King, Finding Nemo, men det er uansett en film som er bedre enn gjennomsnittet i denne sjangeren.

7

One thought on “Ratatouille (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.